De kommer til å drepe 90%+ av verdensbefolkningen.

Studer: www.mudfloodconspiracy.com

Vi har vært kuppet av Satan i 600 år, minst.

De omskrev Bibelen for 500 år siden.

Det var ett reset på 1600-tallet og ett nytt ett på 1800-tallet. Ett reset av alle mennesker, samt gjenskaping av kontinent, byer, fjell og daler.

Åpenbaringsboken er 500 år gammel, den er antikrist sin slagplan for resets. Dette kan jeg bevise med matematikk og astrologi. Satan planla tidligere resets for å se om himmelen svarte. Nå vil han ta ut hele menneskeheten, og ha mulighet til å drepe alle i verden på 1 sekund, om så Jesus skulle komme.

Du kan lese om smart-grid transhumanism’s relasjon til mind-control «Cybersatan» på www.savethomas.com

Hvorfor slipper de løs kjemikalier fra passasjerfly, nano-teknologi som sammen med 5g kan brukes til absolutt mind-soul-spirit-control av alle på planeten, hvis de ikke har den hensikten? Vi venner av Harry Rhodes har foto-bevis på at 100% av verdens befolkning har Morgellons, ofte omtalt “the alien disease”.

Det er en 30% mulighet for at ett reset kommer iløpet av 21-22 ut ifra mine intelligenser. Basically: UN Agenda 21 og WEF Reset 21 i 2021.

www.1stcenturyministries.com har vært Kirkens eneste røst mot dette i verden. En røst og ett øye. En våker på muren. Gjennom dette oppnådde jeg all sannhet.

Jeg spår: Midt under koronakrise blir det krig, masse-innvandring, ulovlig innvandring, hærverk, terror, lite mat, tyveri og krise i butikkene, og en oppfinnelse løser alle disse problem: En GPS chip som kombinert meg self-replicating chemtrail polymer fibers og 5g blir det ultimate dyrets merke.

Chippen vil være umulig å fjerne uten å kutte over håndleddet, og vil inneholde all informasjon, pass, bank-konto, etc, noe som kan være praktisk når du handler, automatikk i butikken, når hvert produkt ikke kan selges med mindre det har en chip. Vi er allerede på vei dit i dag.

Etter denne omveltning, vil storebror eliminere tyveri, vite hvem som kommer fra hvilket land, om han har oppholdstillatelse, om han er en terror-trussel, om han har Korona, og slik vil storebror overvåke befolkningen i etterkant av de neste 2-8. Med en app kan du se hvor det er smitte, og transhumanism vil ende tyveri i butikkene for godt.

Ergo: Om Jesus kommer, vil Satan trykke på en knapp, så blir alle med smart-telefoner om til cyborgs på minuttet. Og internet er etheren. Internet eksisterer egentlig ikke i den form vi blir fortalt. Dette er Satans plan for absolutt kontroll. Jeg spår at menneskeheten, alle du kjenner, all Kristendom, vil være utdødd om 30 år. Garantert.

Jesus kommer garantert igjen, en dag, men vil du la være å kjempe? Stå med meg! Jeg har printet «det siste håp» ut i brosjyrer. Jeg håper å komme i kontakt med personer jeg kan fortelle om operation cybersatan for hvis folk ikke styrer unna 5g så kan Satan gjøre hele menneskets befolkning om til mind-controlled zomborgs på 1 sekund. https://www.youtube.com/watch?v=IRPI3lSACFc